Servicii profesionale de curatenie si spalare mocheta
Contactati-ne : 0742.93.93.69

Alte servicii

Serviciile de curatenie prestate de ICS deservesc cei mai pretentiosi clienti, spatii de birouri si cladiri din Bucuresti si imprejurimi.

Furnizam o gama larga de servicii la cele mai inalte standarde de calitate asigurand in acelasi timp transparenta, flexibilitate si control .

Curatenie de intretinere

Servicii curatenie de intretinere

Curatenia de intretinere este un proces sistematic si repetitiv destinat mentinerii spatiului de lucru in cele mai bune si sanatoase conditii.

Integrated Cleaning Solutions furnizeaza servicii de intretinere a curateniei pentru spatii de birouri, cladiri, scoli/gradinite, insitutii,etc

Programele de curatenie se stabilesc la semnarea programului si beneficiaza de o totala flexibilitate transparenta si control.

Curatenie dupa constructor

Curatenie dupa constructor

Serviciile de curatenie post construct sunt destinate cladirilor recent renovate/construite sau in curs de amenajare. Pentru predarea in bune conditii catre beneficiar Integrated Cleaning Solutions furnizeaza servicii de curatenie post construct cu angajati instruiti in acest domeniu si cu o vasta experienta de lucru . Echipamentele furnizate provin de la producatori de renume, pentru asigurarea unui flux continuu de lucru si un rezultat eficient.

Curatenie Generala

Curatenie generala

Servicii de curatenie generala pentru birouri pot fi solicitate de catre beneficiari aditional serviciilor de intretinere. Curatenia generala pentru birouri este un serviciu furnizat la cerere si include acele operatiuni ce nu pot fi efectuate in timpul programului normal de lucru.

Curatare si spalare mocheta

Spalarea mochetelor

Curatarea mochetelor este un proces in 4 pasi ce se realizeaza cu echipament profesional specialzat pentru astfel de operatiuni .

Integrated cleaning solutions furnizeaza servicii de spalare a mochetelor pentru birouri, institutii, saloane de evenimente,sali de conferinte, etc.

Stiati ca ?

Putem furniza servicii de curatenie periodice in timpul sau in afara prograului dumneavoastra de lucru?.

Integrated Cleaning Solutions presteaza servicii de curatenie pentru spatii de birouri mai mici de 100mp, periodic cu 1/3/5 interventii pe saptamana, in afara programului.

Stiati ca ?

Integrated Cleaning Solutions furnizeaza lucrari specializate de curatenie pentru intretinerea pardoselilor ?

Putem furniza servicii de impermeabilizare/cristalizare/ceruire pardoseli dure (granit/marmura/travertin)

Stiati ca ?

Detinem in dotare echipament profesional de ultima generatie pentru eficientizarea lucrarilor si efectuarea in termeni de maxima calitate a lucrarilor solicitate.

Stiati ca ?

Printre furnizorii nostrii se numara producatori de talie mondiala prin reprezentantii lor in Romania cum ar fi :

Kiehl / Dr Schnell / Ecolab / Taski / Ille Papier /Vermop

Stiati ca ?

Oferim traininguri specializate personalului, echipament de lucru concedii de odihna si prime anuale de merit

Stiati ca ?

Solutiile utilizate sunt prietenoase cu mediu, indeplinesc standardele de protectie si detin fise tehnice, de securitate si mediu necesare obtinerii certificatului iso 14001

februarie 2024
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829  

Google Map

Ai intrebari ?

Telefon : 0771.449.760

Email: office@curataremocheta.ro

contactus