Servicii profesionale de curatenie si spalare mocheta
Contactati-ne : 0742.93.93.69

Curatare mocheta

Specialistii nostrii va vor explica in detaliu fiecare procedeu aplicat in curatarea mochetei dumneavoastra si importanta acestora.

Fiecare interventie de spalare mocheta este diferita si se realizeaza conform standardelor ICS pentru obtinerea excelentei .

Toate interventiile de spalare sau curatare mocheta realizate de ICS urmeaza un anumit standard, iar fiecarui procedeu i se acorda importanta cuvenita si este utilizat cu foarte multa pasiune.

Printre pasii ce ii vom descrie mai jos gasiti  :

Aspirarea completa a mochetei;

Eliminarea petelor de pe mocheta si a gumei de mestecat;

Curatare mocheta umed cu metoda de injectie-extractie;

Spalare mocheta cu spumare uscata pentru un rezultat deosebit ;

1.    Aspirarea profesionala a mochetei este primul pas esential in realizarea procesului de spalare a mochetei.

Acest pas se realizeaza cu echipamente profesionale de mare putere, iar timpul necesar unei aspirari complete in profunzime depinde de la caz la caz in functie de timpul mochetei si gradul de murdarie.

2.    Eliminarea petelor de pe mocheta reprezinta cea mai mare provocare pentru firmele de specialitate.

     ICS trateaza individual fiecare pata sau zona patata cu solutii speciale petru eliminarea petelor iar extragerea lor independent este asigurata de specialistul ICS .

3.    Curatarea mochetei prin procedeul de Injectie-Extractie se utilizeaza atunci cand mocheta prezinta zone foarte murdare sau patate.

   ICS foloseste acest procedeu in toate interventiile de spalare a mochetelor, in special pentru zonele de intrare, scari si pentru extragerea petelor din mocheta. Timpul de uscare este mai ridicat datorita utilizarii din abundenta a apei cu solutie speciala .

4.    Spalarea mochetei cu spuma uscata – reprezinta cea mai uzuala si mai eficienta metoda de spalare profesionala.

     ICS utilizeaza echipamente monodisc marca Taski, acestea avand generator de spuma care previne udarea in exces a mochetelor si ofera un timp de uscare redus (1-3 ore).  Solutiile de spumare uscata patrund in firul textil al mochetei datorita frecarii si presiunii exercitata de monodisc, acestea uscandu-se si scotand la suprafata toata murdaria existenta.

Ritmul de lucru si timpul de frecare difera pentr fiecare suprafata . Interventia de curatare a mochetei cu monodiscul necesita aproximativ 1 ora/150-200 mp.

 

mai 2024
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Google Map

Ai intrebari ?

Telefon : 0771.449.760

Email: office@curataremocheta.ro

contactus